12 СЕДМИЧНА ПРОГРАМА ЗА РЕЛЕФ

50,00 лв. 35,00 лв.

Това е програмата която следва същите принципи които аз използвах за да постигна промяната от снимките които виждате. Създадена е по начин по който може да бъде следена от всеки, без значение колко сте напреднали и какво ежедневие имате.

Какво включва програмата?

- Три тренировъчни програми от които може да изберете в зависимост от това колко сте напреднал и колко свободно време имате. Във всяка програма са написани точните серии и повторения които трябва да бъдат изпълнявани. Във файла който ще получите, обеснявам как да изберем правилната за вас. Тренировъчните програми могат да бъдат ползвани и след това, с цел покачване на мускулна маса.

- Обяснение как да си съставим хранителен режим съобразен с вашето тегло и начин на живот. Готовите диети не действат и който ви каже обратното, ви лъже. В програмата е обяснено как сами да пресметнем нужния калориен прием, че да постигнем целите си. Всичко е направено по такъв начин, че да ви улесни максимално. По тази начин, ще можете да продължите да консумирате храните които обичате и да постигате страхотни резултати. 

- Лист от хранителни добавки които може да използвате, че да помогнат с процеса на орелефяване. Доста често получавам въпроси свързани с хранителни добавки, и тук ще ви обясня кои действат и кои не, и в какви дози да приемате всяка една от тях. Не е нужно да ги приемате, че да постигнете резултати, техния прием ще ви даде може би 5% по-добри резултати, така че, вие преценявате дали е нещо което искате да приемате.

Какво ще се случи след заплащане?

Ще получите програмата на вашият имейл в рамките на 24 часа.
Ако изберете опцията наложен платеж, ще получите данни за плащане през Еконт или Изипей.

Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с мен на имейл: georgikrastevshishkov@gmail.com