ЕДНОКРАТНО ИЗГОТВЯНЕ НА ДИЕТА, ПРОГРАМА И МЕДИКАМЕНТИ/ДОБАВКИ

300,00 лв.

Няма значение какви целите имате, мога да ви помогна да качите мускулна маса, да отслабнете, да подобрите здравословното си състояние, да качите сила или да се пуснете на състезание по културизъм, минал съм през всичко, и съм готов да ви помогна да постигните целите си каквито и да са те. Няма значение дали те първа влизате в залата или тренирате от години, работя с мъже и жени, като единственото условие е да имате 18 години навършени.
Третирам всички мои клиенти еднакво, без значение дали просто искате да влезнете във форма за лятото или искате да станете шампион по културизъм или силов трибой.

Какво получавте като поръчате пакета?


- Персонализиран хранителен режим съобразен с начина ви на живота, работата ви, здравословното ви състояние и целите ви. Хранителния режим няма да изключи от менюто ви храните които обичате да консумирате, естествено, ще бъдат консумирани в определени количество, но няма как цял живот да сте консумирали определена храна и изведнъж да спрете. Също така, няма да ви карам да консумирате храни които не обичате да консумирате, така че, ако ми кажете, че не обичате пилешко например, няма да има пилешко в менюто ви. Всичко ще бъде съставено по начин по който ще може да го поддържате дълъг период от време. 

- Персонализирана тренировъчна програма съобразена с това колко сте напреднал, контузиите (ако имате такива), оборудването с което разполагате, и с това какво харесвате да правите. Програмата ще съдържа инструкции колко серии и повторения да правите от всяко едно упражнение. 

- Персонализиран прием на хранителни добавки/медикаменти съобразен с начина ви на живот, здравословното ви състояние и целите които имате. Няма значение дали никога не сте приемали хранителни добавки или ги взимате от години. 

Какво ще се случи след заплащане?

Ще получите имейл с въпроси на които трябва да отговорите, като отговорите ще ми помогнат да съставя хранителния режим, програмата и приема на хранителни добавки. Един път като съм получил вашите отговори, ще получите режимите до 5 работни дни, отново на вашият имейл.
Ако изберете опцията наложен платеж, ще получите данни за плащане през Еконт или Изипей.

Ако имате някакви въпроси, може да свържете с мен на имейл: georgikrastevshishkov@gmail.com