ИЗГОТВЯНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

120,00 лв.

Ако нямах правилен хранителен режим, никога нямаше да постигна физиката която имам. Персонализиран хранителен режим според целите на човека е може би най-важния елемент към постигането на мечтаното тяло.

Какво включва хранителният режим?

- Персонализирана диета според целите които имате и искате да постигнете. Няма значение, дали искате да отслабнете, да качите мускулна маса или просто да се поддържате в добра форма. 

- Всичко ще бъде съобразено с начина ви на живот, вашите предпочитания и работата ви. Дори и да сте изключително зает човек, аз ще ви съставя режим който може да спазвате без никакви проблеми. 

- Няма да се налага да ядете под час и менюто ще е такова каквото вие пожелаете. Идеята е да създадем хранителен режим който може да спазвате в дългосрочен план.

- Хранителния режим ще бъда съставен от храни които обичате да консумирате. Няма да ви карам да ядете неща които не харесвате. Ще постигате резултати докато консумирате храните които обичате.

Какво ще се случи след заплащане?

Ще получите имейл с въпроси на които трябва да отговорите, като отговорите ще ми помогнат да съставя хранителния режим. Един път като съм получил вашите отговорите, ще получите хранителния режим в рамките на 3 работни дни.
Ако изберете опцията наложен платеж, ще получите данни за плащане през Еконт или Изипей.


Ако имате някакви въпроси, може да свържете с мен на имейл: georgikrastevshishkov@gmail.com