ИЗГОТВЯНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

110,00 лв.

Започнах да ходя на фитнес преди 13 години, и за този период от време съм пробвал всичко. В предвид опита който имам, на този етап, знам какво работи и какво не. Имал съм честта да тренирам с много големи професионалисти за последните няколко години като успях да събера доста информация. Тренирам хора от почти 7 години вече, и съм помогнал на стотици хора да постигнат тялото на мечтите си.

Какво включва тренировъчната програма?

- Персонализирана тренировъчна програма съобразена с начина ви на живот.

- Програмата ще бъде направена по начина, че да може да бъде поддържана дълъг период от време и ще бъда базирана на това колко сте напредналии и целите които имате, без значение, какви са те.

 - Изборът на упражнения ще бъде фокусиран върху това да постигнете целите си по възможно най-бързия и оптимален начин.

- Програмата ще има в предвид това колко сте напреднал, минали и сегашни контузии (ако имате такива) и оборудването с което разполагате.

- Няма да е типичната скучна програма, ще има разнообразие, така че, никога да не ви омръзне. По този начин, ще ходите с желание да тренирате и това ще доведе до по-добри резултати.

Какво ще се случи след заплащане?

Ще получите имейл с въпроси на които трябва да отговорите, като отговорите ще ми помогнат да съставя тренировъчната програма. Един път като съм получил вашите отговорите, ще получите програмата в рамките на 3 работни дни.
Ако изберете опцията наложен платеж, ще получите данни за плащане през Еконт или Изипей.


Ако имате някакви въпроси, може да свържете с мен на имейл: georgikrastevshishkov@gmail.com